"Ніжки як у дівчинки“: 55-річна Ольга Сумська показала себе у ванній у короткому халаті - фанати у захваті (фото)

Ольга Сумська у свої роки виглядає справді чудово. У цьому їй допомагає активний спосіб життя, правильне харчування, турбота і любов чоловіка, та й, звичайно ж, догляд за собою. Успішна українська актриса похвалилася, як вона доглядає шкіру, і захопила своїм зовнішнім виглядом, передають Патріоти України.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Ольга Сумська опублікувала кадри зі своєї ванної кімнати. Нещодавно зірка переїхала до нової квартири, яку купила собі на 55-річчя. Тут у неї мармурові підлоги та стіни, скляний душ, дзеркало на всю стіну, сучасні дорогі меблі з позолоченими ручками та кранами.

У кадрі Ольга Сумська постала в білому банному халаті, сидячи на стільці, мабуть, відразу після душу. Вона залишила волосся розпущеним, а також повністю відмовилася від макіяжу. Вся увага була прикута до її доглянутих підтягнутих ніг, на яких не видно жодної вади.

Артистка розповіла, що користується різними зволожуючими засобами, щоби не загрубіла і не пересихала шкіра. Артистка нанесла засіб на ноги, а також лікті, зазначивши, що це найсухіше місце на тілі жінки, про яке багато хто забуває.

"Починаю процедуру для ніг із бальзамом для сухої, огрубілої шкіри. Бальзам попереджає гіперкератоз, стимулює кровообіг", - наголосила Ольга Сумська.

Запасний екземпляр дали лише потримати? Переможець/ці "Євробачення" 2024 року Немо заявив/ли, що у нього/них організатори шоу забрали кришталевий мікрофон

неділя, 19 травень 2024, 8:05

Переможці пісенного конкурсу Євробачення 2024 – Немо зі Швейцарії – зізналися, що не мають кришталевого кубку. Організатори забрали приз у артиста після фотосесії та прессконференції. Наразі учасник шоу не знає, чи повернуть йому нагороду, адже чітких ...

Повний рішучості та сили духу: Усик поділився очікуваннями від "бою століття" з Ф'юрі (відео)

субота, 18 травень 2024, 9:40

Ввечері 18 травня світ чекає незабутнє свято боксу. Український боксер Олександр Усик поділився очікуваннями від бою з Тайсоном Ф'юрі. . Він сказав Ф'юрі, щоби той не був наляканим, адже українець не залишить його самого, йдеться в його швидкому інтер...