"Одягала російську форму": Зірка "Сватів" зізналася, що їй соромно за роботу з РФ після 2014 року

Відома українська актриса Анна Саліванчук, яка знімалася в серіалах "Свати", "Одного разу під Полтавою", "Нереальний КОПець" та інших розповіла про те, що їй соромно за позицію після 2014 року. Аня шкодує, що неправильно сприймала і недооцінювала ту війну, яку РФ розв'язала на сході. Цим вона поділилася в інтерв'ю "ЖВЛ", передають Патріоти України.

"Мені соромно, що 8 років тому я не прийняла цю війну. Я далі одягала російську форму, далі знімала кадр українською, кадр російською, я заробляла гроші, я отримувала задоволення від того, що я в кадрі", - сказала Анна.Однак Саліванчук підкреслює, що її життя і позиція після 24 лютого дуже змінилася. Зараз вона повністю перейшла на українську мову і відмовляється від співпраці з зірками РФ. Каже, що так буде і надалі.

Також війна вплинула на її стан в цілому. Анна зізнається, що не може знайти в собі сили. "Зараз я вранці встаю, а у мене сил вже немає. Мені немає звідки брати ту енергію... Я вже не витримувала, не справлялася сама з собою. У мене апатія страшна почалася, просто нічого не хочу. Кожен день відбувається якийсь жах, і ти просто не можеш", - додала зірка. Щоб якось врятуватися, вона пішла до психолога. Актриса сказала, що зміни вже відчула.


"Про це можна було б зняти цілий фільм": Сальма Гаєк і Пенелопа Крус згадали про аварійну ситуацію в літаку

понеділок, 6 травень 2024, 7:23

57-річна Сальма та 50-річна Пенелопа за два десятиліття дружби пережили чимало різних ситуацій. Пенелопа взяла у подруги інтерв'ю для останнього випуску Vogue Arabia, в якому вони згадали, як ледь не загинули в літаку, передають Патріоти України. «Одно...

Весілля року: Мільярдера Умар Камані виклав на святкування шлюбу з топмоделлю Нади Адель 20 млн фунтів стерлінгів

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

Після казкового освідчення в серпні 2021 року цими вихідними засновник бренду PLT Умар Камані та модель Нада Адель нарешті одружилися в культовому готелі Cap-Eden-Roc на півдні Франції.Засновник-мільярдер британського магазину моди PrettyLittleThing (P...