Ольга Сумська в дитинстві з короткою стрижкою підкорила фанатів: У мережі спливли архівні фото

Ольга Сумська в дитинстві з короткою стрижкою підкорила фанатів - архівні фото - today.ua

Ольга Сумська - мама дорослих дочок, а тому шкільні клопоти залишилися для неї давно в минулому. Але артистка вирішила трохи поностальгувати і згадати свій перший день в школі. Зірка похвалилася рідкісними архівними фотографіями, передають Патріоти України.

Сьогодні багато українських знаменитостей відвели своїх дітей в школу. Цей святковий день відзначити вирішила і Ольга Сумська. В особистому акаунті в Інстаграм успішна українська актриса завантажила чарівні чорно-білі фото. У віці шести років зірка носила коротку стрижку "під горщик" з укороченим чубчиком, а в школі носила окуляри у великій оправі. На фото телезірка показала свою дорогу маму Анну Іванівну, першу вчительку і однокласників.

"З 1 вересня, друзі! На фото я з матусею, Ганною Іванівною, саме в цей день! Запорізька школа номер 1 на вул. Шкільній! Моя перша вчителька, однокласники (я в окулярах)! Хто себе впізнав, пишіть в коментарях!" - зазначила в публікації актриса. З юних років Ольга Сумська була дуже красивою і чарівною дівчинкою, що, безумовно, допомогло їй досягти успіхів в майбутньому. Шанувальники тепло прийняли нову публікацію білявої красуні, поставивши свої лайки і написавши безліч приємних коментарів.

"Як ніжно ... Олечка - така ж світла красуня, як і в дитинстві", "Які фото. Зачіска так і називалася "шкільна", "Обожнюю ці фото", "На дитячих фото дуже видно, як Аня на вас схожа", "У мене була така ж зачіска", "Як красиво було ... білі фартушки, білі манжети і комірці", - пишуть фоловери.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...