Онлайн-батюшка і молитви: Стало відомо, чим Алла Пугачова цікавиться у мережі

Алла Пугачова, яка недавно заспівала на вечірці на честь дня народження чоловіка, Максима Галкіна, давно веде свій аккаунт в Instagram, проте робить вона це не дуже активно, повідомляють Патріоти України.

При цьому контент сторінки не відрізняється оригінальністю: зворушливі домашні фото і відео з молодшими дітьми, а також привітання близьких з днем народження та рідкісні архівні фото. Як пише «ЕГ», через нечисленність публікованих матеріалів шанувальники вирішили вивчити, а чим цікавиться сама Пугачова, і прийшли до невтішного висновку, що в її житті існують серйозні проблеми.

Алла Борисівна підписалася більш, ніж на сотню акаунтів. Серед них, в основному, її друзі та музиканти: Валентин Юдашкін, Валерій Леонтьєв, Ігор Ніколаєв, Гарік Сукачов та інші. Зрозуміло, підписана вона на чоловіка Максима Галкіна, дочку Кристину Орбакайте, онука Микиту Преснякова. Але у цьому невеликому переліку раптом виявилося кілька сторінок з молитвами та акаунти онлайн-батюшок, які відповідають на нагальні питання прямо у коментарях до публікацій.

Відомо, що Алла Борисівна — людина воцерковлена. Відвідує служби у храмах, відзначає православні свята. Але ось те, що вона ще й в Інтернеті шукає відповіді на якісь питання, шанувальники сприйняли за тривожний знак. Адже, як правило, так чинять люди, які зневірилися та не можуть вирішити проблему в інший спосіб.

Видання зазначає, що подібні висновки поки що є домислами особливо вразливих фоловерів Алли Пугачової. І висловлює надію, що у неї все гаразд — і зі здоров'ям, і у всіх інших сферах життя.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...