"Ось тому я і один": Мілевський розповів про залежність від сексу з різними жінками (відео)

Екс-футболіст "Динамо" Артем Мілевський зізнався, що не може довгий час бути з однією жінкою. Про це він розповів в інтерв'ю YouTube-каналу "Ходять чутки", відповідаючи на питання про те, чи схильний він до зрад, передають Патріоти України.

"Мені важко з однією людиною постійно бути. Це різноманітність... Це розбещеність? Чому відразу розбещеність, ні, погане слово. Просто важко бути весь час з однією людиною в плані сексу".

"Так само багато хто живе. Зраджують. Придумують якісь історії", - додав екс-футболіст. Мілевський погодився з тим, що, можливо, для нього підійшов би вільний шлюб, проте сам він не хотів би ділити свою жінку з ким-небудь: "Ні, так не нормально. Таке не підходить".

"Ось тому я й один, без сім'ї поки. Але я ні на що не скаржуся", - підсумував футболіст. Відповідаючи на питання про те, хіба не приємно, коли вдома тебе хтось чекає і хтось про тебе може подбати, Мілевський відповів: "І мозок повиносити ще. Знаю я вас".

Також екс-нападник розповів про те, як ледь не зробив пропозицію своїй колишній дівчині Валерії, з якою зустрічався в Білорусі: "Майже. Трохи не вистачило. Думав зробити пропозицію, але трохи накосячив. Вийшло, що вже це було неактуально. Так вийшло, що не склалося через мої помилки".


"Намагалася його вколоти": Раміна Есхакзай та її колишній наречений Євген Пронін уперше назвали причину свого розставання

субота, 27 квітень 2024, 9:56

Українська блогерка і журналістка Раміна Есхакзай запросила у своє YouTube-шоу колишнього нареченого, адвоката Євгена Проніна, передають Патріоти України. Екскохані вперше відверто розповіли про своє розставання. Пронін повідомив, що ініціатором розста...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....