Ощасливили королеву: Єлизавета II вперше побачила новонароджену доньку Меган Маркл і принца Гаррі

Принц Гаррі та Меган Маркл показали новонароджену доньку Лілібет Діану прабабусі, королеві Єлизаветі II за допомогою відеозв'язку. Вони подзвонили монарху відразу після того, як повернулися додому з клініки у Санта-Барбарі, штат Каліфорнія, передають Патріоти України.

За словами інсайдерів, герцоги Сассекські "були дуже схвильовані й не могли дочекатися, щоб ощасливити королеву новиною про народження правнучки".Нагадаємо, принц Гаррі та Меган Маркл вдруге стали батьками, у них народилася донька, про що пара повідомила громадськості 6 червня. Фото дівчинки ще не публікували.

Вона отримала ім'я Лілібет Діана в честь прабабусі, Її Величності Королеви, чиє сімейне прізвисько Лілібет, а також на честь улюбленої покійної бабусі, принцеси УельськоїЛілібет – дуже особисте прізвисько для Єлизавети II. Так її називав дідусь – король Георг V, а також покійний чоловік, принц Філіп. Відомо, що Гаррі попросив благословення у Єлизавети II, перш ніж назвати свою доньку її дитячим прізвиськом. Герцог Сассекський поставився з повагою до королівських традицій.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...