Основні статки заробила не піснями: Ріанна стала доларовою мільярдеркою та найбагатшою жінкою в музичній індустрії

Ріанна Барбадоська співачка 33-річна Ріанна стала доларовою мільярдеркою. Тепер вона - найбагатша музикантка в світі. Та загалом заробляє вона не творчістю, а власною косметичною компанією Fenty Beauty, зазначають Патріоти України.

Статок попвиконавиці становить $1,7 млрд. Серед найбагатших жінок із шоу-бізнесу артистка поступається телеведучій Опрі Вінфрі. Її статки оцінюють в $2,7 млрд, повідомляє Forbes.

Основна частина статків Ріанни, що становить приблизно $1,4 млрд, припадає на її частку у Fenty Beauty. Їй належить 50% вартості компанії. Ще значна частина суми - у виробника спідньої білизни Savage x Fenty. Також вона заробляє музикою та акторською діяльністю.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...