Особистий перукар принцеси Діани розповів, чому вона носила коротку стрижку

Сем Макнайт був особистим перукарем принцеси Діани з 1990 року і до самої її загибелі в 1997 році. Він розповів про своє знайомство з принцесою і історію її знаменитої короткої стрижки, повідомляють Патріоти України.

Сем Макнайт, який був консультантом четвертого сезону серіалу Корона, в якому роль принцеси Діани виконала молода британська актриса Емма Коррін, поділився особистими спогадами про принцесу в інтерв'ю для британського Vogue.

«Вперше я зустрів принцесу Уельську на зйомках», - сказав він. «Ця довгонога блондинка забігла сходами, посміхнулася і змусила всіх нас розтанути. І це була принцеса Діана».

Він розповів, що це була зйомка для Vogue. Тоді він вперше працював з волоссям Діани і зробив так, щоб під тіарою вони виглядали дещо коротшими, ніж насправді.

Після закінчення зйомки, принцеса Діана запитала Макнайта, яку б він зачіску їй зробив, якби вона дозволила робити з її волоссям все, що він захоче.

«Я їй відповів: Я б все це відрізав і просто почав заново», - поділився він спогадами, - «Це був початок 90-х, коли я працював на фешн-шоу і брав участь в зйомках обкладинок. Тоді багато дівчат носили коротке волосся. Ми тоді дуже стрімко переходили від довжини 80-х до коротких, майже андрогінних зачісок 90-х».

«І раптом вона сказала: «Чому б просто не відрізати його зараз?». Тоді я взяв і обрізав їй волосся, ми більше не озиралися назад», - розповів Макнайт.

У своїй розмові він поділився ще одним особливим спогадом, пов'язаним з принцесою Діаною. Йдеться про те, як принцеса зустрілася з його матір'ю під час візиту на фабрику, розташовану неподалік від шотландського села.

«Моя мама і її подруги стояли на вулиці, як і [Діана], яка ніколи раніше не зустрічалася з моєю мамою. Одна з подруг моєї мами сказала: "Це мама Сема!". З якоїсь причини принцеса зрозуміла, про кого йшлося, підійшла до мами і поговорила з нею. Це був один з найприємніших днів для моєї мами. А для мене це була, напевно, найбільша гордість, яку я будь-коли відчував за свою роботу», - додав він.


Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...