Пара вирішила - час виходити на люди: Дмитро Кулеба завітав на чуже весілля з новою обраницею

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба показав у Мережі перше спільне фото зі своєю новою дівчиною - співзасновником видавництва "Книголав" Світланою Павелецькою. Разом вони відвідали гуцульське весілля своїх друзів.

Цими вихідними одружився спікер Куліби Гоша Тихий. На свято міністр прийшов зі своєю обраницею. Весілля було в українському стилі, і Дмитро зі Світланою відповідали дрес-коду.

Дмитро Кулеба вибрав для такого урочистого заходу білу вишиванку з чорним орнаментом, а Світлана була одягнена у бежеву сукню із вишитими колосками. Свій образ дівчина доповнила стильними аксесуарами.

Знімки з весілля обраниця Кулеби публікувала у своїх Instagram-Stories.

"Щасливі до нестями", – написала під одним із фото Павелецька.

Пара на фото справді виглядає щасливою. Про свої стосунки вони офіційно оголосили у квітні цього року, але в Мережі їхні спільні фото із публічних заходів ще не з'являлися.

Світлана Павелецька - відома персона в українській медіаспільноті. Вона є успішним видавцем, співзасновником видавництва "Книголав" та СЕО Інституту когнітивного моделювання. Від першого шлюбу Світлана має сина. Міністр закордонних справ Дмитро Куліба також має дітей від попереднього шлюбу з депутатом Київради Євгенією Кулебою – сина Єгора і доньку Любов. Пара розійшлася у 2022 році.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...