Перевзулась в польоті? Вірі Брежнєвій, яка записала пісню "Вишиванка", пригадали давні слова: "Я - не українська співачка"

Українська співачка Віра Брежнєва швидко "перевзулася" після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Ще два роки тому вона говорила, що не є українською співачкою, бо не брала участі ні в одній нашій програмі і у неї не було пісень рідною мовою, передають Патріоти України.

"Я ніколи не була українською співачкою, тому що я не брала участі ні в одній "Пісні року", ні в яких шоу. Сама Україна мене не сприймала. Ще вважається, що для того, щоб бути українською співачкою, потрібно мати пісні українською мовою, а у мене їх немає. Коли я прийшла в "ВІА Гру", мій перший концерт був у Санкт-Петербурзі. Я гастролювала по всьому СНД, по всьому світу", - сказала Брежнєва в одному з інтерв'ю два роки тому.

Але після 24 лютого вона поїхала до Польщі, де займається волонтерством, а зараз і зовсім переспівала відому українську пісню "Вишиванка". Але українці пригадали Брежнєвій, що вона говорила раніше.

Реакція мережі на зміну позиції Віри Брежнєвої• "Майстер-клас з "перевзування" від Вірочки Брежнєвої"

• "Найбільше г*мно в тому, що у таких персонажів немає уявлення про те, як бути українським артистом. Що й ілюстровано у виборі пісні і манері виконання"

• "Гній! Це просто д*вбаний гній"

• "Хто гроші платить, тому і служить, а як в Москві смаженим запахло, то згадала, що вона Галушка з Дніпра" Нагадаємо, раніше Брежнєва остаточно розірвала зв'язки з РФ і виписалася з квартири в Підмосков'ї.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...