П'ять відомих українок, які вийшли заміж за доларових мультімільйонерів

Іванна Онуфрійчук / instagram.com/ivannaonufriichuk

Кожна дівчина, напевно, в дитинстві мріяла зустріти принца на білому коні і вийти за нього заміж. Ось тільки з віком бажання трохи змінюються, і вже замість принца хочеться мільйонера, а замість коня - Porsche.

Іванна Онуфрійчук

Нещодавно українці могли спостерігати в соціальних мережах за весіллям ведучої "Танці з зірками" Іванни Онуфрійчук і мільйонера з Казахстану. Перше святкування закохані влаштували на Мальдівах, але офіційно тоді так і не розписалися. А ось 11 листопада вони таки влаштували розпис і святкування.

Відомо, що Онуфрійчук вийшла заміж у сукні, яку їй шили шість місяців. На неї пішло 35 метрів мережива, чотири кілограми кришталю, два кілограми бісеру, кілограм перлів і три тисячі кристалів цирконію. Наречена за день змінила дві сукні.

Іванна Онуфрійчук / instagram.com/ivannaonufriichuk


Ксенія Бугрімова

Продюсер романтичного реаліті "Холостяк" Ксенія Бугрімова вийшла заміж за принца зі Шрі-Ланки. Відомо, що на другий день знайомства індійський бізнесмен Сашик Лакмал зізнався дівчині в коханні, але тоді вона не сприйняла це серйозно. Але вже через деякий час вони таки зіграли весілля біля Індійського океану. Церемонія проходила прямо у воді.

Ксенія Бугрімова / instagram.com/xenia_bugrimova


Камалія

Співачка Камалія вже багато років перебуває у шлюбі з мільярдером Мохаммадом Захуром. Вони живуть в розкішному триповерховому будинку і ні в чому собі не відмовляють. Разом вони виховують двох дочок - Арабеллу і Мірабеллу.

Камалія / instagram.com/kamaliyaofficial


Олександра Ніколаєнко

Українська модель і актриса Олександра Ніколаєнко в 2008 році вийшла заміж за американського мільярдера, власника мережі казино Філа Раффіна. Відзначимо, що чоловік старший за свою кохану на 46 років. Відомо, що вони познайомилися на конкурсі "Міс Всесвіт" в 2005 році. Тоді Раффін помітив молоду красуню на сцені і у них практично одразу закрутився роман.

Олександра Ніколаєнко / Скріншот YouTube

Олеся Бацман

Журналіст і ведуча Олеся Бацман в 2011 році вийшла заміж за українського мільйонера Дмитра Гордона, у якого за плечима було вже три шлюби і четверо дітей. Так, Бацман стала четвертою дружиною Гордона. У шлюбі у них народилися три дочки.

Олеся Бацман / instagram.com/alesiabatsman
Раніше УНІАН зібрав 5 найбільш епічних падінь знаменитостей.

Вас також можуть зацікавити новини:


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...