Підйом на світанку, скакалка, яйця та авокадо: Тіна Кароль розповіла, із чого починається її ранок (фото)

Українська співачка Тіна Кароль розповіла про свої ранкові ритуали. Про те, як вона підзаряджається для продуктивного дня йдеться у відео на Patreon, передають Патріоти України.

Зірка прокидається о 5:15, щоб зустріти світанок. Перед сніданком Кароль випиває пів літра води. "Це вмикає, заряджає і надихає", - прокоментувала співачка.

Також серед ранкових ритуалів Тіни – спортивні вправи. Вона займається йогою, качає прес та стрибає на скакалці. "Під час спорту слухаю свіжи демки, музику з туру. Третій пункт ранкового ритуалу – після тренування випиваю півлітра води. Такий ранок – це динамо машина для успішного дня", - запевнила Кароль. На сніданок Тіна часто їсть гуакамоле, яйця та кіноа. Також зірка любить каву.

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...