"Після турка стала тільки краще": Ані Лорак у бікіні вразила фігурою фанів (фото)

Співачка Ані Лорак продовжує відпочивати після напруженого туру у спекотних країнах, де відвідує місцеві визначні пам'ятки, а також проводить час на пляжі. Про свій відпочинок вона розповідає в Instagram, передають Патріоти України.

Кілька годин тому зірка опублікувала «морський» знімок, за допомогою якого вирішила поговорити з підписниками про таку важливу тему, як вік людини, стан її душі та фізична форма. «Не важливо, скільки днів у твоєму житті. Важливо, скільки життя у твоїх днях», — підписала Ані піст.

На фото видно, що у співачки — практично ідеальне тіло, вона змогла навіть у 43 роки зберегти свою фігуру «вісімкою», тому їй не страшно показуватися в бікіні. «Кароліна з тих жінок, які розквітли після розлучення. Без турка свого стала красивішою», «Прекрасна і незрівнянна», «Фігура — вогонь», «43 — зовсім не вік», — похвалили підписники зірку.

Також фоловери розгорнули дискусію, в ході якої дійшли висновку, що розлучення пішло Кароліні на користь: «після турка вона тільки погарнішала».

"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...

"Йдемо різними шляхами": Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком висловилася про їхні стосунки

вівторок, 23 квітень 2024, 0:30

Прима Національного театру опери та балетуКатерина Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком Олександром Стояновим висловилася про їхні стосунки, передають Патріоти України. Вже тривалий час ходять плітки про розрив подружжя. Танцівники відмовляют...