Помер популярний американський актор, котрий грав у трьох "Термінаторах"

Ерл Боен у фільмі «Термінатор» На Гаваях на 82 році життя помер Ерл Боен. Восени у актора діагностували четверту стадію раку легень.

Ерл Боен народився 8 серпня 1941 року у Нью-Йорку. Кар'єру актора розпочав у 1974 році. Грав переважно ролі другого плану, але робив це яскраво та цікаво, за що його й запам'ятали мільйони глядачів у різних країнах світу.

Візитною карткою актора стала роль психіатра Пітера Сільбермана, яку він зіграв у трьох частинах «Термінатора». До речі, Боен є єдиним окрім Арнольда Шварценеггера, хто знявся у трьох перших картинах цієї культової серії — «Термінатор» (1984 рік), «Термінатор 2: Судний день» (1991 рік) та «Термінатор 3: Повстання машин» (2003 рік).

Серед інших фільмів, які мали успіх у глядачів у різний час, Ерл Боен грав у комедіях «З дев'яти до п'яти», «Людина з двома мозками», «Моя мачуха — іншопланетянка», у фантастичному бойовику «Нація прибульців», у фільмі жахів «Дантист». Крім того, актор знімався у багатьох серіалах та озвучував персонажів мультфільмів.

У Ерла Боена залишилися дружина, дочка та двоє онуків.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...