Позувала в одному боді: Полякова показала, що жорсткий графік концертів зробив з її фігурою (фото)

Популярна українська співачка Оля Полякова потішила шанувальників новим знімком, показавши свою фігуру. Вона заявила, що схудла через "жорсткий передноворічний графік", передають Патріоти України.

Відповідне фото артистка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. "Передноворічний жорсткий графік позитивно позначається на фігурі, але не дуже на психіці! Тому я худа і нервова", – написала Полякова.

На опублікованому фото показано, як Оля Полякова позує в боді з глибоким декольте. Представивши у відвертому вбранні співачка продемонструвала свою струнку фігуру. Свій образ знаменитість доповнила яскравим макіяжем з акцентом на очі, а волосся поклало у локони.

Шанувальники почали писати компліменти знаменитості. "Ось це я розумію фігурка. Чистий кайф", "Талія вогонь", "Ви в ідеальній формі", "Як завжди на висоті!", "Ох і шикарна просто", "Фігура вогонь", "Терміново треба поїсти", "Істинна королева ночі", "Супер, чудово виглядаєш", "Красуня", "Офігенна", "Нічого ви не худа, ви супер", "Трудяга", "Просто нереальна", – пишуть люди.

Коротко про знаменитість:

  • Оля Полякова – 37-річна українська співачка, телеведуча та актриса родом із Вінниці. Зірка одружена і виховує двох дочок – Марію та Алісу. Серед відомих хітів – "Королева ночі", "Лід рушив", "Шльопанки", "Люлі", "Гей, секундочку" та інші.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...