"Про цей рік мого життя можна зняти драму": Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розійшлися

Українська актриса приголомшила шанувальників несподіваною новиною. 32-річна Мішина повідомила, що розірвала стосунки з переможцем реаліті Холостячка, 34-річним сценаристом студії Квартал 95 Олександром Еллертом. На сторінці в Instagram актриса опублікувала пост, в якому попросила поважати її рішення, повідомляють Патріоти України.

«Сталося це раптово і назавжди. Розуміння того, що людина більше не повинна мати ніякого відношення до мого життя. Ми більше не пара, це моє остаточне рішення. Якби я писала книгу про цей рік свого життя, на неї зняли б драму. Я довго займаюся своїм духовним життям, працюю зі своїми емоціями, вчуся любити та приймати любов, вчуся радикальному прощенню цього світу, але сьогодні я зрозуміла, що зраджувати себе і свого сина я більше не можу. У мене є велике прохання до всіх моїх підписників та всіх взагалі: прошу поважати мій особистий простір, не ставити запитань і не намагатися нічого випитувати й дізнаватися. Дайте мені можливість прожити це екологічно й підтримайте мене своєю тишею», — написала зірка.

Нещодавно Мішина та Еллерт зробили парні тату. Знаменитості були разом майже рік.


"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...