Продукти, які спритно прибирають набряки: 55-річна Ольга Сумська розкрила секрет шокуючого схуднення

Українська акторка Ольга Сумська у свої 55 роки має чудовий вигляд. Останнім часом стало помітно, що зірка значно схудла. В ексклюзивному інтерв'ю вона розповіла, до яких маніпуляцій вдається, аби завжди бути в формі, передають Патріоти України.

"У мене є декілька методів, завдяки яким я тримаю своє тіло в тонусі. Я слідкую за своїм харчуванням, бігаю на тренажері чи в парку, приймаю контрастний душ і влаштовую собі розвантажувальні дні", - сказала Ольга.

Також вона додала, що слідкує за своїм харчуванням. Це допомагає їй швидко позбутися декількох зайвих кілограмів. "Я можу декілька днів сидіти на гречці, яка чудово забирає набряки на тілі, розвантажує, дає сили і повертає організм в нормальний режим, наприклад, після новорічного чітмілу (посміхається). Ще, як варіант, я виділяю собі день, коли їм тільки вівсянку і запечені яблука. Мінус один кілограм - гарантовано", - додала акторка.

Джерело: УНІАН

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...

Стався конфуз: Аlyona Аlyona впала на сцені просто під час генеральної репетиції "Євробачення-2024"

вівторок, 7 травень 2024, 10:30

Українські співачки Аlyona Аlyona і Jerry Heil вийшли на генеральну репетицію свого конкурсного номеру на "Євробаченні-2024" у Мальме, Швеція, передають Патріоти України. Так, неочікувано посеред виступу на сцені трапився конфуз. Реперка Аlyona Аlyona ...