"Прощай, Андрей": Колишня колишнього очільника ОПУ Анна Богдан вперше відреагувала на хейт навколо "Холостяка 11" і своєї перемоги в шлюбному проекті

Переможниця популярного українського шоу "Холостяк 11" Анна Богдан

Переможниця популярного українського шоу "Холостяк 11" Анна Богдан вперше відреагувала на хейтерів у мережі і заявила, що для неї абсолютно не важливо те, що говорять інші. За словами дівчини, головне – що вона і головний герой проєкту Михайло Заливако знають правду, зазначають Патріоти України.Анна Богдан на шоу "Холостяк 11"

Як розповіла учасниця реаліті, на шоу вона потрапила завдяки наполегливості своєї сестри, тому її з Михайлом "звів збіг обставин". Богдан вважає, що після спілкування у скайпі Заливако зрозумів, що "його щось чіпляє в ній". Відповідний пост Анна опублікувала на сторінці в Instagram .

Учасниця проєкту зазначила, що завдяки тому, що вона не боїться висловлювати свою думку і показувати справжні емоції – Заливако побачив її справжню.

"У кожного з нас є свої мінуси і свої плюси. Немає людей ідеальних. Тому ми і обираємо тих, з мінусами яких ми згодні миритися і, можливо, навіть дружити", – написала Богдан.

Дівчина додала, що користувачі мережі багато задають питань стосовно того, чи разом зіркова пара. За її словами, так склалося, що більшість пар, які зустрілися на проєкті, у реальному житті розходилися – і це нормально.

"Адже кожен день ми пізнаємо людину в різних життєвих ситуаціях... Впевнена, що кожному з вас це знайомо. Як думаєте, до якого числа пар ми з Мішею відносимося? Ми розійшлися чи разом?" – підсумувала дівчина.

Анна Богдан разом з головним героєм шоу Михайлом Заливаком

Раніше користувачі мережі засипали Заливака гнівними коментарями про те, що чоловік нібито зробив помилковий вибір. Також багато хто був розчарований шоу "Холостяк".

Ми писали про цікаві факти з життя переможниці проєкту Анни Богдан. Відомо, що хобі дівчини – подорожі, альпінізм, стрибки з парашутом, сквош, сайкл, бокс.

Анна Богдан у фіналі шоу "Холостяк 11"

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...