"Просто люблю сніг": Життєрадісний чоловік дав інтерв'ю у заметіль та став зіркою соцмереж

Мешканець Нью-Йорку на ім'я Донелл дав інтерв'ю каналу News 12 під час сильної заметілі. А після того, як відео з його участю потрапило у соцмережі, він став справжньою зіркою інтернету, зазначають Патріоти України.

Ні, він не сказав і не зробив нічого смішного, однак глядачів підкорили дивовижний спокій та життєрадісність Донелла у таких несприятливих умовах. Він поводився так, ніби насолоджувався теплом та сонцем у погожий літній день, милуючись якимось краєвидом.

На вулиці лютий мороз, протягом усього дня ми просимо людей залишатися вдома. Але, звісно, дехто змушений виходити та шукати пригоди. Тож ми знайшли мого друга Донелла,
– представила героя журналістка Жане Калдвелл.

Коли камера націлилася на чоловіка, а корепондентка запитала, що змусило його вийти на вулицю за таких екстремальних умов, він відповів, що просто любить сніг. Донелл тримав чашку з напоєм, замріяно дивився в далину і запевняв, що почувається чудово.

Жане припустила, що її співрозмовник покинув теплу домівку заради кави. У відповідь на це він підняв чашку і сказав, що його напій настільки хороший, що йому довелося це зробити.

Також журналістка помітила, що попри холод та сніг, Донелл був без рукавиць та з розстебнутою курткою. "Я виріс у Нью-Йорку, і це нормально для мене. Але все ж я раджу вам усім залишатися вдома у безпеці", – відповів чоловік.

Користувачі мережі почали масово поширювати це відео і захоплюватися Донеллом та тим, як він насолоджується життям у будь-яких обставинах. Більшість з них сказали, що цей ролик та його герой покращили їм настрій та називали Донелла своїм новим кумиром. Ось так любов до снігу та життєрадісність зробили чоловіка справжньою зіркою соцмереж.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...