"Психічно хворі і фашисти": Гребенщіков жорстко вилаяв росіян-фанатів війни

Легендарний російський гітарист і автор-пісень (фронтмен групи "Акваріум") Борис Гребенщіков перестав ходити навколо та навколо і прямо назвав в інтерв'ю ізраїльським журналістам фашистами росіян, які підтримують війну, розв'язану Путіним проти українців, передають Патріоти України.

"Це і є фашизм - знищення однієї нації іншій за національно-культурною ознакою. Ті, хто підтримує цю війну - психічно хворі, але вони володіють владою, тому вони можуть розчавити танками, знищити, посадити в тюрми, розстріляти будь - яку людину, яку вони зустрінуть на вулиці", - сказав Гребенщіков.

Зі зрозумілих причин, прямі і чесні слова музиканта викликали бурхливу лють у путінських поплічників. Наприклад, депутат Держдуми Султан Хамзаев заявив, що направить до Слідчого комітету запит з проханням перевірити висловлювання музиканта Бориса Гребенщікова. І хоче, щоб російські опричники "пришили" БГ "дискредитацію Збройних сил РФ, сприяння тероризму і екстремізм"

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...