"Путін буде повалений": Російський режисер Сокуров назвав терміни перевороту в РФ

Російський режисер Александ Сокуров озвучив думку, що президента РФ Володимира Путіна буде повалений через війну, яку він розв'язав в Україні. На YouTube-каналі "Ещенепознер" він заявив, що дії Кремля призведуть до фатальних і непоправних помилок, від яких постраждає російська культура, традиції, а також люди, передають Патріоти України.

Сокуров вважає, що війна РФ проти України для Путіна закінчиться тим же, чим і для царя в 1917 році в результаті російської революції (все закінчилося поваленням монархії і становленням радянської влади). За словами режисера, це матиме погані наслідки для самих громадян РФ.

"Я ніколи навіть не міг уявити собі, що держава може допустити перехід через кордони всякої коректності, всякої поваги до народу, всякої поваги до супротивника. Щоб така кількість злоби виходило від державного телебачення. Не просто пропаганди, а справжньої злоби. Я ніколи не бачив цього. У вас немає ніякого права зупиняти розвиток в цій країні і накидати зашморг на шиї молодих людей. У вас немає цього права, – висловився Сокуров.

Режисер впевнений, що Путіна повалено з престолу протягом двох місяців. Але відразу ситуація в РФ не покращиться і країні доведеться починати своє існування як держави з нуля.

"Я припускаю, що нас чекає через місяць-два. Я не буду говорити, тому що сказане може здійснитися, а у невимовного є можливість і не бути. Але поки ми йдемо тими ж темпами, як йшли, коли стався революційний переворот в Росії і повалення монархічного режиму... Це вихід в нульову точку. Це погано для всіх нас", - зазначив кінодіяч.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...