Путін грається з ненависним йому артистом: Михайло Єфремов отримав відповідь у суді, чи зможе вийти достроково

Російський актор Михайло Єфремов, якого засудили до 7,5 року позбавлення волі, все ж залишиться у в'язниці відбувати повний термін. Так, другий касаційний суд відмовив у задоволенні зміни вироку. Про це пише "Интерфакс", зазначають Патріоти України. У суді Єфремов заявив, що розкаюється в скоєному. Він просив суд пом'якшити вирок.

"Шановний суд, моє життя дало тріщину, спочатку довго хворіла моя мама, а потім не стало моєї театральної мами - художнього керівника театру "Современник" Галини Волчек, театр припинив для мене існувати, що говорити, я всього цього не витримав і став пити, став винуватцем загибелі людини. У цей час, як чорт із табакерки, з'явився адвокат Ельман Пашаєв, домігся домашнього арешту, почалося своєрідне адвокатське шоу", - заявив артист в суді.

Єфремов додав, що досі не може собі пробачити того, що він не зупинив свого захисника в агресивних висловлюваннях в сторону потерпілих. Також він додав, що вина за ДТП повністю на ньому.

Захисники актора також наполягали на пом'якшенні вироку, втім, прокурор зазначив, що підстав для цього немає.

Зауважимо, що Михайла Єфремова було визнано винним у справі про смертельну ДТП, що сталася в центрі Москви 8 червня і в результаті якої загинув чоловік. Актор майже одразу визнав свою провину і навіть хотів потрапити до СІЗО. У відеозверненні до близьких загиблого актор сказав, що у всьому зізнається та не стане використовувати зв'язки, аби "відмазатись від в'язниці".

22 жовтня артисту пом'якшили вирок. Мосміськсуд зменшив покарання до 7,5 року.


Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...