"Пий, читай, мрій": Тіна Кароль показала, як проводить час у Лондоні - фанати у захваті (фото)

Українська співачка Тіна Кароль поділилася із фолловерами серією знімків, зроблених під час її поїздки до Лондона, зазначають Патріоти України.

37-річна артистка прислухалася до поради фанів публікувати більше «живих» фото. Раніше на своїй сторінці в Instagram Кароль публікувала переважно постановочні знімки та кадри із фотосесій, а також з концертів.

У новій публікації вона показала свої ноги на тлі мальовничого виду на місто з вікна своїх апартаментів, а також позувала у червоному пуховику та трендових сонцезахисних окулярах.«Пий, читай, мрій. У метушні буднів знайдіть час для себе», - написала Кароль у підписі.

У коментарях користувачі Мережі подякували зірці за нову публікацію. «Дуже подобаються такі life пости, ми дуже чекали!», «Ці живі пости – найкраще, що трапилося з інстаграмом», «Живі фото це взагалі кайф», «Які гарні кадри», «Кращий контент – живий», «Робоча сторінка перетворюється на особистий блог. Як же ми чекали цього», «Ось такі пости – це найкраще», – пишуть фани.

Зазначимо, Кароль - часта гостя в Лондоні, де навчається і живе її син Веніамін. Раніше співачка повідомляла, що її син із семи років навчається в елітній школі Repton Preparatory School.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...