"Радію, що влізла в неї": Маша Єфросиніна у вражаючій вечірній сукні з’явилася на концерті на Арені Львів (фото)

На стадіоні Арена Львів відбувся фінал ювілейного проєкту Українська пісня (Ukrainian Song Project). На сцені виступили СКАЙ, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, Джамала, Ірина Білик, MELOVIN та багато інших, а ведучою концерту стала Маша Єфросиніна, повідомляють Патріоти України.

Про це телезірка і блогерка розповіла на своїй сторінці в Instagram. Єфросиніна опублікувала серію знімків, на яких постала в вечірній сукні з корсетом та багатоярусною спідницею від українського бренду Milla Nova. Вартість вбрання зі знижкою становить 11,800 гривень.

«Марафон заходів до 30 років Незалежності України розпочато», — написала в соцмережі Єфросиніна. Знаменитість також опублікувала фото, на якому позує під час примірки вбрання. «У суворому гламурі доводиться працювати, вибачте», — зазначила в Stories Марія.

«Я побачила цю сукню випадково в Instagram. Подумала, що західний бренд якийсь. Я радію дуже, коли бачу, що в Україні створюються гідні світових доріжок вбрання! І сильно радію, що влізла в нього», — поділилася Єфросиніна.


"Я шокована і маю їхати до своєї родини": У Ніколь Кідман сталося горе

неділя, 8 вересень 2024, 12:22

У родині голлівудської акторки Ніколь Кідман сталося горе, передають Патріоти України. В артистки померла мама - Жанель Енн Кідман. Як пише видання People, знаменитість про це дізналася, коли перебувала на острові Лідо, Італія. Кідман туди прибула на В...

"Я не знаю, чи змогла би так": Українська акторка розповіла, як Алла Пугачова здивувала всіх на зйомках у Києві

неділя, 8 вересень 2024, 7:20

Українська акторка Тетяна Шеліга, яка свого часу брала участь у створенні музичного фільму "За двома зайцями" за мотивами однойменної п'єси Старицького, розповіла, як вела себе на зйомках в Києві російська співачка номер один Алла Пугачова Вона виконув...