Реперка Alyona Alyona похвалилася, що переїхала до бойфренда, і розповіла про проблеми

Популярна українська реперша Alyona Alyona оголосила, що вирішила з'їхатися з бойфрендом. Про це виконавиця написала у своєму Instagram, супроводивши новину кумедним знімком-пародією, зазначають Патріоти України.

"У попередніх відносинах співжиття відбувалося в Баришівці на моїй території. А тепер я повинна переїхати до нього. Його квартира розташована подалі від репетиційної бази, студії звукозапису, ресторанчиків і готової кулінарії, центральних вуличок і клубу "Атлас" в якому за рік карантину я так і не побувала", - поділилася Олена.

При цьому реперша додала, що в квартирі коханого не вистачає місця для її речей, і в деяких побутових питаннях погляди пари розходяться:

"У цілому виходить, що нюансів багато: він хоче собаку, а я люблю кішок; мене постійно немає вдома, а він працює вдома, він любить простір та чисті поверхні, а у мене завжди все заставлено купою баночок і подарунками. І все ж, коли я думаю про те, що ми зможемо частіше бачитися, піклуватися один про одного та почнемо створювати свою сім'ю, всі проблеми відходять на другий план".

Раніше Alyona Alyona опублікувала чергову пародію на відомого артиста, але спочатку змінила собі стать підручними засобами.

Alyona Alyona зіпсувала чорну маску, прорізавши в ній дірочку, щоб зробити собі бутафорську бороду, і знайшла чорні боксерки. Все для того, щоб спародіювати американського актора Уїлла Смітта. Той нещодавно опублікував себе в одних трусах з обвислим животиком - кричущий кадр, які викликав суперечки. Багато фанаттк звикли бачити у ньому його героїв - привабливих ставних чоловіків.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...