"Родная говень", новий епізод: Галкін розповів про "12-метровую стопку аккуратного д*рьма в Москве"

Шоумен Максим Галкін обурений новою скульптурою, яку хочуть встановити на Болотній площі в Москві. На своїй сторінці в Instagram чоловік Примадонни російської естради розповів, що зовсім скоро в столиці РФ може з'явитися незвичайний пам'ятник, передають Патріоти України.

За словами Галкіна, в сучасному мистецтві він розбирається не дуже добре, але те, що з'явиться в Москві, можна вважати абсолютним кошмаром. «12-метровая стопка не очень аккуратного д*рьма», - пояснив артист.

Він розповів, що цю статую привезуть з-за кордону, а змайстрував її художник Урс Фішер. Як зазначив артист, з творчістю цього сучасного скульптора він абсолютно не знайомий, але вважає, що його нова робота не має ніякого сенсу, і мистецтвом це точно назвати не можна. «Это реально ужасно, отвратительно, мерзко!», - написав гуморист.

Також він зізнався, що не розуміє, чому суспільство мовчить і не висловлює своєї думки про цю скульптуру. Він звернувся до своїх шанувальників і попросив їх написати свою думку щодо цієї роботи. Більшість фанатів повністю погодилися з Галкіним і навіть пожартували щодо чергового шедевра.

"Я шокована і маю їхати до своєї родини": У Ніколь Кідман сталося горе

неділя, 8 вересень 2024, 12:22

У родині голлівудської акторки Ніколь Кідман сталося горе, передають Патріоти України. В артистки померла мама - Жанель Енн Кідман. Як пише видання People, знаменитість про це дізналася, коли перебувала на острові Лідо, Італія. Кідман туди прибула на В...

"Я не знаю, чи змогла би так": Українська акторка розповіла, як Алла Пугачова здивувала всіх на зйомках у Києві

неділя, 8 вересень 2024, 7:20

Українська акторка Тетяна Шеліга, яка свого часу брала участь у створенні музичного фільму "За двома зайцями" за мотивами однойменної п'єси Старицького, розповіла, як вела себе на зйомках в Києві російська співачка номер один Алла Пугачова Вона виконув...