Родину утримує слабка половинка: Володимир Остапчук переклав на дружину... побутові витрати сім'ї

Дружина популярного українського ведучого шоу "Співають усі" та "Маска" розповіла подробиці сімейного життя. Володимир Остапчук змушує дружину повністю фінансувати побут, а також за власний кошт купувати одяг та космети, передають Патріоти України.

Приватний нотаріус Крістіна Горняк у 2020 році стала дружиною провідного українського телешоу Володимира Остапчука. На своїй сторінці в Інстаграм дівчина розповіла, хто і на що витрачає гроші у їхній родині.

За словами Крістіни Горняк, купівля продуктів, оплата комунальних послуг, витрати на власні потреби та багато інших побутових "дрібниць" лягли на її тендітні плечі.

У цей час свої доходи Володимир Остапчук спрямовує на будівництво заміського приватного будинку під Києвом, до якого пара планує переїхати після завершення ремонту. При цьому Крістіна Горняк також вклала частину своїх грошей у будівництво будинкуХристина зазначила, що не вважає себе ущемленою у питанні формування та видатків сімейного бюджету. Горняк, незважаючи на всі витрати, примудряється купувати подарунки коханому чоловікові за власний кошт.

Також дівчина пишається тим, що вона може додавати до бюджету сім'ї свій внесок, допоки Володимир Остапчук займається будівництвом їхнього спільного будинку.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...