"Розлучилася з Потапом?": Настя Каменських одна біля ялинки привітала фанатів з Різдвом

“Розлучилася з Потапом“: Настя Каменських одна біля ялинки привітала фанатів з Різдвом - today.ua

Вже кілька місяців ходять чутки, що Настя Каменських та Потап розлучилися. Що могло це спричинити, невідомо. Можливо, проблеми зі здоров'ям музиканта, неможливість чи небажання зачати дітей чи розбіжності щодо дій під час війни. Відомо одне, що подружжя перебуває за кордоном, але вже довгий час не публікували спільних знімків, передають Патріоти України.

Напередодні Нового року українська співачка була в Лондоні, де вона зараз, невідомо, але підписники впевнені, що за кордоном. В особистому акаунті в Інстаграм Настя Каменських опублікувала фото біля маленької ялинки, до цього в її з Потапом будинку завжди височіла висока зелена красуня аж до стелі. Артистка на фото одягнена у світлі джинси та бежевий светр.

"Ранок Різдва. Вітаю всіх, хто святкує сьогодні. Нехай мир запанує в нашій Україні та в душі кожного українця", - зазначила Настя Каменських у підписі.

Публікація викликала бурхливі обговорення у коментарях. Підписники ремствували, що зручно бути такою задоволеною і щасливою з-за кордону, цікавилися, де ж Потап, і засуджували пару, що залишила Україну.

"А де Потап?", "Вони вже не разом", "Чому одна і засмучена?", "Походу розлучилася з Потапом", "Чесно сказати ви всі задовбали! Такі душевні, такі псевдотурботливі і всі за кордоном (з чоловіком навіть). Співаєте гімни (прикриваючись паспортом) і сидите в Мексиці чи Барселоні весь рік", "Чому втекли з країни як миші?", "У тебе очі сповнені смутку та болю. Не сумуй, ти сильна жінка!» - пишуть фоловери.

Водночас відомо, що Потап справді не в Україні – на 17 січня у нього заплановано концерт в Ізраїлі. При цьому музикант дає благодійні концерти та перераховує кошти на допомогу армії, а також активно висвітлює події у своєму обліковому записі в Інстаграм.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...