Розсувала ноги за безцінь: Шерон Стоун зізналася в мізерному гонорарі за "Основний інстинкт"

Шерон Стоун зізналася, що зйомки в трилері «Основний інстинкт» 1992 принесли їй «зовсім трохи грошей» у порівнянні з 14 мільйонами доларів гонорару Майкла Дугласа, повідомляють Патріоти України.

63-річна актриса розповіла, як була в «дивному підвішеному стані» після фільму, коли «раптово стала знаменитою, але у неї не було грошей». Вона навіть не могла дозволити собі купити плаття для церемонії вручення «Оскара», поділилася Стоун з кореспондентом CBC News Canada Томом Пауером (Tom Power).

Актриса не називає суму гонорару, але протягом багатьох років повідомлялося, що їй заплатили 500 тисяч доларів за роль письменниці Кетрін Трамелл. Ця роль стала знаковою в кар'єрі Стоун, і викликала у неї змішані почуття, а дует з кінозіркою - Майклом Дугласом - вганяв в ступор.
«Я грала серійну вбивцю і ставилася до цього дуже, дуже серйозно. Я дивилася багато фільмів про серійних убивць і про те, чому вони робили те, що робили. Я прочитала багато досліджень, щоб спробувати зрозуміти, що відбувається з їх розумом. Я намагалася зрозуміти людину, яка ламається настільки, що серійне вбивство для неї... це все одно, що з'їсти бутерброд», - пояснила кінодіва.
Стоун додала, що через цю ролі їй снилися кошмари. Вона ходила уві сні, а пару раз прокидалася одягненою в своїй машині за кермом. Ні до, ні після зйомок актриса не ходила уві сні. «Коли я грала, коли була в роботі, я відчувала, що дійсно справляюся з роллю. Але коли лягала спати, моя підсвідомість брала верх, і протягом дня мій стан теж був не в порядку», - додала вона.

"Мені було вісімнадцять років": TAYANNA відверто зізналася, навіщо публічно розповіла про роман з відомим одруженим продюсером

неділя, 28 квітень 2024, 21:28

Українська співачка TAYANNA зізналася, чому після однієї дуже особистої історії, яка стала публічною, тепер вважає, що "не завжди потрібно говорити всю правду". Мова йде про роман з одруженим продюсером Дмитром Клімашенком, передають Патріоти України. ...

Актриса Марія Машкова назавжди зреклася свого батька-путініста

неділя, 28 квітень 2024, 5:58

Російська акторка Марія Машкова, яка емігрувала до Америки, розповіла, що більше не думає про свого батька і не переймається щодо стосунків із ним після того, як він закликав її покаятися за засудження війни в Україні та повернутися в Росію. В одному з...