"Самозакохана соціопатка": Принц Вільям звинуватив Меган Маркл у "викраденні брата"

Принц Вільям переконаний в тому, що Меган Маркл від самого початку слідувала таємному плану, за яким хоче «викрасти» його брата принца Гаррі з сім'ї і налаштувати його проти усіх родичів.

Ще в 2018 році Меган Маркл посварила принців Вільяма і Гаррі. Про це йдеться в новій книзі королівського експерта і письменника Роберта Лейсі "Битва братів", повідомляють Патріоти України із посиланням на DailyMail.

Лейсі зазначає, що принц Вільям давно підозрював, що Меган Маркл "вороже" ставиться до королівської системи й з самого початку хотіла покинути палац, щоб повернутися в США.

"Вільям підозрював, що Меган спочатку була вороже налаштована стосовно королівської системи. Вона з самого початку планувала покинути королівську родину й повернутися до Америки. Кейт Міддлтон завжди побоювалася Меган, а Вільям відчував себе зрадженим. Він боявся, що Маркл вкраде у нього молодшого брата. Він був змушений поставити монархію вище свого брата й перестав вважати своїм обов’язком захищати Гаррі", - зазначив інсайдер.

У березні 2021 року Маркл викрили в булінгу і цькуванні підлеглих. Причиною скандалу стало розслідування, опубліковане виданням The Times. Воно було розпочато, коли, після відходу принца Гаррі і Меган Маркл з королівської сім'ї, посипалися скарги від персоналу на булінг з боку герцогині. У 2018 скаргу написав колишній секретар сім'ї Сассекських, Джейсон Кнауф.

У своїй книзі Лейсі цитує придворного Кенсінгтонського палацу: "Меган зображала себе жертвою, але сама при цьому займалася цькуванням. Придворні були пригнічені її хамським ставленням. Вони вважали її самозакоханою соціопаткою". Як з'ясувалося, принц Вільям тоді став на захист придворних.

"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...