"Сеча в голову підійшла": Ігор Кондратюк емоційно відреагував на заяву Серьоги про "нацистів в Україні"

Український продюсер Ігор Кондратюк емоційно відреагував на заяву білоруський репера Серьоги (справжнє ім'я - Сергій Пархоменко) щодо його заяви про так званих нацистів в Україні. Вони разом кілька років були суддями у музичному шоу "Х-Фактор", передають Патріоти України.

Саме цей проєкт на початку свого створення у 2010 році об'єднав силу-силенну зрадників України, серед яких опинився й Серьога. Ігор Кондратюк залишився шокованим відточуванням російської методички колишнім колегою. Він поділився новиною OBOZ.UA у себе в Facebook та поставив кілька риторичних питань.

"Тут брутального Серьогу брутально по*мєло ФСБ, здається. А може він чимось сильно затягнувся? Або просто сеча в голову підійшла. Блін, з ким доводилось працювати!" – лаконічно висловився продюсер. Підписники шоумена підтримали його в коментарях красномовними твердженнями й вкотре переконалися, що раніше в Україні працювало багато пропагандистів:

  • "Так Україна і шоубізнесові менеджери не бачили своїх, а весь час тягнули руку за чужими, які зараз плюють на нас з високої гірки. Хто тільки не сидів в кріслі судді на "Х-Факторі", і всі вони зараз запутинці і залукашенківці. І всі розказують які в нас нацисти".
  • "Таких Серьог в Україні ще валом. Кенсели їх, щоб не потрапляли в нашу культуру".
  • "Білорусько-рашистський виродок".
  • "Черговий доказ того, що скільки хрестиків на повію не вішай, монашкою вона все одно не стане".
  • "Тільки кожен 200-й московит – гарний московит".
  • "Скільки під*расів викрилося. А були поряд і прикидалися".
  • "Збитий льотчик, автор одного хіта. Хоче шляхом брехні продовжити хоч на мить свою нікому не цікаву кар'єру і приєднатися до бюджетного корита".
  • "От бачите: борода – не показник брутальности; так само як інтелігентна зовнішність не показник інфантильности/боягузства".

Зокрема, одна з користувачок Facebook поцікавилася в Ігоря Кондратюка щодо його самопочуття, коли він працював протягом трьох сезонів із Серьогою та шістьох – зі зрадницею Оксаною Марченко і росіянином Сергієм Сосєдовим.

"Ви думаєте, вони ходили коридорами СТБ з прапором рашки, і обзивали мене нацистом? Вони – боягузи/совкодроч*ри. Сосєдову у 2014-му прилетіло від команди ХФ ["Х-Фактора"], і він замовк говорити щось про політику, падлюка... Чому не був звільнений одразу – питання не до мене", – пояснив Ігор Кондратюк.

"Більше я нічого...":Сестра Софії Ротару відповіла, де перебуває співачка під час війни та чи спілкується вона з нею

понеділок, 15 липень 2024, 22:49

Молодша сестра Софії Ротару - Ауріка Ротару - відповіла, де перебуває співачка під час війни та чи спілкується вона з нею, передають Патріоти України. Софія Михайлівна від початку повномасштабної війни майже не виходить на зв'язок. Час від часу вона пу...

"Це не змінює того факту": Рідні українки Гатчинс, яку випадково вбив Болдвін, різко відреагували на зняття з актора обвинувачень

понеділок, 15 липень 2024, 9:55

Рідні та вдівець операторки з України Галини Гатчинс, яку під час знімань фільму "Іржа" випадково застрелив Алек Болдвін, різко відреагували на зняття з актора всіх обвинувачень у суді, передають Патріоти України. Родина операторки не згодна з рішенням...