Шанси тануть з кожним днем: Макsим знову стало гірше, у артистки почався сепсис

співачка

38-річну російську співачку Марину Максимову, яку напередодні повторно підключили до апарату ЕКМО, наздогнала нова біда. Як повідомила kp.ru подруга МакSим, останнє дослідження показало — в легких почався сильний гнійно-запальний процес, зазначають Патріоти України.

«Судячи з усього, почався сепсис. Лікарі роблять все можливе, щоб полегшити її стан», — сказала співрозмовниця видання. Медики поки обережні в прогнозах, але припускають, що вірус вразив пацієнтку повторно. Наразі співачка знаходиться в медикаментозному сні, куди її помістили два тижні тому.

Відомо, що Максимова захворіла 12 червня. У неї був сухий кашель, температура 39 і лихоманка. Спочатку лікувалася сама — приймала антибіотики та противірусні препарати. Коли з'явилася задишка, артистку госпіталізували в приватну клініку. Там їй почали проводити кисневу терапію, але стан не поліпшувався.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...