"Шикарні голоси в обох!": Настя Каменських заспівала дуетом з мамою (відео)

На дні народження Юрія Горбунова, який проходив в стилі Дня незалежності, Настя Каменських співала не тільки з сином Каті Осадчої. Також співачка порадувала гостей дуетом зі своєю мамою, повідомляють Патріоти України.

Лідія та її зіркова дочка виконали а капела дві українські пісні - ліричну "Черемшину" та запальну "Червону Руту". Як це було, NK показала в своєму Instagram. "Обожнюю співати з моєю Лідочкою. Дякую, Юрчику за таке душевне свято", - підписала відео артистка.

Настя Каменських з мамою дотрималися дрес-коду вечірки, вбравшись в наряди з національною символікою. Співачка вибрала довгу сукню-вишиванку темно-смарагдового кольору, а Лідія вдягла світлу блузку з яскравою вишивкою, яку поєднала з білими штанами.

Рідні люди співали в мікрофони і без музичного супроводу. Дует мами і доньки зібрав в соцмережі майже 80 тисяч лайків і масу захоплених коментарів.

"Який у мами шикарний голос! Тож не дивно, що Настя так гарно співає!", "Ну які очаровашки, які талановиті, які улюблені! Дивитися - одне задоволення!", "Мамуля супер. У талановитих людей талановиті діти. Приємно слухати", "Приємно бачити вас удвох. Співайте разом на великій сцені!", - пишуть коментатори під постом.

Мама Насті Каменських в минулому - теж співачка. Довгий час Лідія Петрівна була вокалісткою Національного академічного народного хору імені Верьовки. Там вона познайомилася з народною артисткою України Аллою Кудлай, яка надалі стала хрещеною мамою її дочки та кумою.

Вперше на конкурсі краси високого рівня перемогла 60-річна жінка. Прекрасна аргентинка, що випередила 34 молоденькі кандидатки, розкрила секрет блискучої зовнішності

понеділок, 29 квітень 2024, 8:15

Днями відбувся конкурс краси "Міс Всесвіт Буенос-Айрес". Його переможницею вперше за історію подібних конкурсів стала 60-річна жінка, яку звати Алехандра Родрігес. Вона обійшла 34 кандидаток, які набагато молодші за неї. Про це пише видання Independent...

"Мені було вісімнадцять років": TAYANNA відверто зізналася, навіщо публічно розповіла про роман з відомим одруженим продюсером

неділя, 28 квітень 2024, 21:28

Українська співачка TAYANNA зізналася, чому після однієї дуже особистої історії, яка стала публічною, тепер вважає, що "не завжди потрібно говорити всю правду". Мова йде про роман з одруженим продюсером Дмитром Клімашенком, передають Патріоти України. ...