"Сюрприз" для фанатів: Артем Мілевський оголосив про завершення кар'єри футболіста

Знаменитий український футболіст Артем Мілевський оголосив про завершення кар'єри. Останнім його клубом був "Минай", зазначають Патріоти України.

На своєму YouTube-каналі "Міля" наш 36-річний співвітчизник опублікував відео, в якому розповів, що мав на руках пропозиції від кількох клубів, але вирішив зупинитися. Прощальний ролик колишній нападник записав на своєму улюбленому стадіоні – "Динамо" імені Лобановського.

У ньому вже колишній футболіст написав лист собі 15-річному, в якому вказав на всі помилки, яких він припустився у минулому. Зокрема, він згадав про вечірки в нічних клубах, конфлікт із Олегом Блохіним, аварії, в які він потрапляв, і дав "собі" безліч корисних порад. Що стосується подальших планів Мілевського, то Артем не став розкривати всі карти й закликав фанатів стежити за оновленнями на його YouTube-каналі.

Нагадаємо, що найбільш успішний період у кар'єрі ексфутболіст провів у київському "Динамо". У 2002 році він потрапив до системи українського гранда, а навесні 2003-го дебютував за дорослу команду. З того часу і до вересня 2013 року Мілевський провів за столичний клуб 241 матч, забив 82 голи і віддав 54 асисти. Разом із "Динамо" Артем виграв по 4 чемпіонати та Кубки нашої країни, а також 3 Суперкубки.

Після закінчення контракту з киянами в кар'єрі українця трапився серйозний спад. Він не міг знайти себе, тому поміняв безліч клубів, встигнувши пограти в Туреччині, Румунії, Угорщині, Росії та Хорватії, перш ніж приїхати у Білорусь і перейти в брестське "Динамо". Там йому знову вдалося заявити про себе та стати чемпіоном і переможцем Кубку країни.

Останнім клубом Мілевського став ужгородський "Минай". За півроку в команді Артем взяв участь в 10 матчах у всіх турнірах, але результативними діями не відзначився.

Відзначимо, що також на рахунку нашого співвітчизника 50 поєдинків за збірну України, в яких він відзначився 8 голами і 4 асистами. Найбільш яскравий момент за участю Мілевського в збірній трапився на історичному для нашої країни чемпіонаті світу 2006 року. Тоді в серії пенальті за вихід у чвертьфінал Мундіалю 21-річний нападник показав неймовірну психологічну стійкість, виконавши свій удар "паненкою".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...