Скандальна MARUV хоче стати мамою? Співачка приголомшила звісткою, що залишить сцену - фанати шоковані (фото)

Українська співачка Анна Корсун, яка виступає під псевдонімом MARUV, приголомшила шанувальників звісткою, що залишить сцену. Про це Аня написала у сторіс в Instagram, коли відповідала на запитання шанувальників, зазначають Патріоти України.

Анні було поставлене питання, чи не втомилася вона від своєї бурхливої діяльності. Співачка відразу визнала, що втомилася і хотіла б залишити сцену, взяти тайм-аут.

«Від усього втомлюєшся, навіть від улюбленої справи. Зараз якраз такий період, коли мені хочеться ненадовго піти та присвятити себе вивченню чогось нового і просто банально побути з сім'єю», — написала MARUV.

MARUV попередила, що найближчим часом жодних нових пісень записувати не збирається, але заспокоїла, що перерва буде недовгою. «Нічого не планую і нічого не хочу. Я на чилі, на розслабоні», — каже зірка.

Коли зірку прямо запитали, чи не збирається вона присвятити себе дітям, Анна відразу зізналася, що хоче шістьох малюків. Інших подробиць зірка не розкриває. Формат сторіз не передбачає дискусії з коментарями, тому шанувальникам залишається чекати нових одкровень від MARUV.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...