"У д*пу вшивали": Скандальний екс-футболіст Алієв розповів, як він кодувався від алкоголю

Екс-футболіст київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв пригадав, як президент столичного клубу Ігор Суркіс примусив його відмовитися від вживання алкоголю. Цитує 36-річного Алієва видання Гордон, зазначають Патріоти України.

"Коли Юрій Сьомін був у "Динамо" - я закодувався. Чотири роки взагалі не пив. Я Ігореві Суркісу пообіцяв. Він мені так і сказав: "Принесеш довідку - тоді я тобі пробачу". Хоча в мене було таке, що, справді, могли з команди вигнати. Я приніс - він мені все пробачив", - сказав Алієв.

"Я спочатку в це вірив. Я дійсно в це вірив... А потім я вже знав - це все маячня. Кодування - це все самонавіювання. Якщо ти сам це вирішиш зробити, то і не питимеш", - додав Олександр.

Екс-футболіст збірної України розповів, як Алієв лупцював його дружину і сина Дмитро Гордон під час інтерв'ю уточнив, чи правильно він зрозумів, що Алієву під час кодування вшивали препарат "Торпедо". "Ну вшивали мені, там, спеціальну… У дупу вшивали", - відповів Алієв. Олександр розказав, що зараз інколи він випиває горілку: "Якщо людини чотири сидить за столом - 0,7-1 літр можемо випити".

"Нас привезли до відділку": Відома українська співачка шокувала, як ледь не сіла до в'язниці через контрабанду

вівторок, 7 травень 2024, 17:25

Українська співачка TAYANNA, справжнє ім'я якої Тетяна Решетняк, шокувала, як її ледь не посадили до в'язниці через контрабанду, передають Патріоти України. Артиста стала героїнею нового випуску шоу "Пісня мого життя", дерозповіла про своє складне дити...

Стався конфуз: Аlyona Аlyona впала на сцені просто під час генеральної репетиції "Євробачення-2024"

вівторок, 7 травень 2024, 10:30

Українські співачки Аlyona Аlyona і Jerry Heil вийшли на генеральну репетицію свого конкурсного номеру на "Євробаченні-2024" у Мальме, Швеція, передають Патріоти України. Так, неочікувано посеред виступу на сцені трапився конфуз. Реперка Аlyona Аlyona ...