Скрепне виховання прозахідного кінорежисера: Кончаловський заявив, що дітей потрібно карати за допомогою ременя

Режисер Андрій Кончаловський виростив п'ятьох дітей, молодшому з яких 18 років, а найстаршому - 55 років. Режисер пояснив, що у його дітей велика різниця у віці, але при цьому він жодного разу не зрадив своїм методам виховання, передають Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

83-річний Кончаловський впевнений, що дітей потрібно іноді шльопати, оскільки це їм йде на користь. «Дитина, яку шльопає по попі любляча мати, може, і кричить, але насправді відчуває себе в повному порядку, тому що їй самій це потрібно», - заявив режисер.
За його словами, також іноді дитину можна поставити в куток, оскільки вона поплаче, але потім повернеться до батьків. На думку режисера, якщо дітей карати розумно, вони на підсвідомому рівні будуть відчувати себе об'єктами любові і уваги. Режисер переконаний, що головними речами у вихованні дітей є увага і турбота, а коли на дитину перестають звертати увагу, вона відразу стає нещасною і думає, що нікому не потрібна, і це вже багато разів підтверджено на практиці.
У той же час Кончаловський зазначає, що з дітьми потрібно вчасно розлучатися, адже настає момент, коли дитина не відчуває себе повноцінною тільки поруч з батьками, і їй потрібний подальший розвиток і вливання в соціальну атмосферу. Чим раніше це станеться, тим швидше дитина навчиться виживати.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...