Усе заради грошей? Софія Ротару після "Пісні року" в Москві виступила на концерті "Кварталу 95"

Софія Ротару продовжує свою творчість і активно виступає. Так, співачка нещодавно заспівала на "Пісні року "в Москві, а потім приїхала до Києва на зйомку"Кварталу 95". Про це стало відомо з Instagram співачки, зазначають Патріоти України.

Ротару заспівала кілька своїх хітів. А виступала вона в червоному брючному костюмі. Зазначимо, що зйомки новорічного "Кварталу" проходили в Палаці Україна 17 грудня. Також там був присутній і президент України Володимир Зеленський. На відео можна подивитися, як шикарно виглядає Ротару в свої 74 роки. Вона викладається на сцені на всі 100%.

Відзначимо, що в минулому році Софія Ротару зробила точно так само, як в цьому. Вона виступила в Москві на" пісні року", а потім прилетіла до Києва - зніматися в"кварталі 95".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...