Справжня мрія із сапфірів та діамантів: Який має вигляд корона для Міс Україна 2021 (фото, відео)

Організатори конкурсу краси Міс Україна представили нову корону, повідомляють Патріоти України.

Ювілейна ексклюзивна корона Міс Україна 2021 виготовлена з білого золота й інкрустована 300 каратами дорогоцінних каменів – 1250 діамантів і 27 сапфірів. Дизайн головного атрибуту Міс Україна розробив ювелір світового рівня Джейкоб Арабо.

На виготовлення корони знадобилося три місяці. Вартість прикраси на світовому ювелірному ринку – $3 млн. На церемонії нагородження в 2021 році корону переможниці особисто вручить її творець – Джейкоб Арабо.

Користувачі мережі прийшли в захват від представленої ювелірної прикраси. Крім того, організатори опублікували відео, в якому показали всі корони, починаючи з 1991 року та їхніх власниць.

Національний конкурс Міс Україна проходить щорічно, починаючи з 1991 року. У 2021 році цей захід відбудеться в 30 раз, він запланований на жовтень.

Організатори збільшили призовий фонд до 1 млн грн. Крім цього, всі учасниці отримають цінні призи та подарунки. Проте у 2021 році на конкурсі Міс Україна змінили низку правил. Наприклад, відтепер заявку на участь можуть подати дівчата від 17 до 26 років.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...