Справжня принцеса, але, схоже, вже не наша: Внучка Ротару покрасувалася глибоким декольте посеред поля в Росії

Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко, якій місяць тому виповнилося 20 років, живе повним й насиченим життям. Дівчина навчається у Нью-Йорку і займається моделінгом, а також співає й танцює, легко подорожуючи з однієї країни в іншу. У недавньому дописі в Instagram Соня розмістила світлини, зроблені в Росії, передають Патріоти України.

На них дівчина позувала сонячним днем посеред золотого поля у білосніжній мінісукні з глибоким декольте на тонких бретелях. На голові у красуні був стильний солом'яний капелюх.

При цьому Сонечка як справжня модель не забула показати стрункі довгі ноги, доповнивши образ нюдовим макіяжем й розпустивши світле волосся. Для пояснення фоловерам з України Соня зазначила, що фотосесія є архівною, для peopletalkru, проте її улюбленою і до цього дня. «To this day one of my favourite photo shoots. Working with @peopletalkru is always», — написала вона.

Читачі сторінки із захопленням прокоментували появу дівчини на знімках.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...