Справжній красунчик: Українська фехтувальниця Ольга Харлан показала італійського бойфренда (фото)

Учасниця нового сезону шоу "Танці з зірками", олімпійська чемпіонка і призерка з фехтування 2012 та 2016 років Ольга Харлан показала свого бойфренда, повідомляють Патріоти України.

Так, обранець спортсменки – італійський красунчик Луїджі Самеле. Цього року він став срібним призером Олімпійських ігор 2020 з фехтування. На сторінці в Instagram Ольга запостила спільні романтичні фото, які закохані зробили в Києві на велопішохідному мості над Володимирським узвозом.

Також Харлан показала, як пара плавала на яхті Дніпром.

"Це був чудовий тиждень разом, коханий, тут... в моєму домі! І тепер у тебе є ще одне місце, яке ти теж можеш назвати "домашнім", – написала вона.

"Захоплююся Олею як спортсменкою і як людиною, і тим більше приємно бачити, як її біль від невдалої Олімпіади потроху вщухає, а поруч є людина, яка лікує від поширеної в нашому суспільстві хвороби із знецінення себе і своїх досягнень", – написала Марічка Падалко, яка взяла інтерв'ю у молодих людей.

Зі свого боку, користувачі написали, що Ольга та Луїджі – дуже красива та гармонійна пара.

"Я шокована і маю їхати до своєї родини": У Ніколь Кідман сталося горе

неділя, 8 вересень 2024, 12:22

У родині голлівудської акторки Ніколь Кідман сталося горе, передають Патріоти України. В артистки померла мама - Жанель Енн Кідман. Як пише видання People, знаменитість про це дізналася, коли перебувала на острові Лідо, Італія. Кідман туди прибула на В...

"Я не знаю, чи змогла би так": Українська акторка розповіла, як Алла Пугачова здивувала всіх на зйомках у Києві

неділя, 8 вересень 2024, 7:20

Українська акторка Тетяна Шеліга, яка свого часу брала участь у створенні музичного фільму "За двома зайцями" за мотивами однойменної п'єси Старицького, розповіла, як вела себе на зйомках в Києві російська співачка номер один Алла Пугачова Вона виконув...