"Стала відлюдницею": Відома супермодель Лінда Євангеліста спотворила себе невдалою пластикою (фото до і після)

Канадська супермодель Лінда Євангеліста, яка вже більше 5 років не з'являлася на показах, розповіла, чому вдала кар'єра закінчилася так передчасно. Зі слів зірки, її спотворила невдала пластична процедура, зазначають Патріоти України.

Модель виклала пост на сторінку в Instagram, поділившись своєю трагічною історією. Це перший крок на шляху до примирення з собою і судових розглядів із компанією, яка не попередила її про ризики.

5 років тому Лінда зробила процедуру під назвою Zeltiq CoolSculpting, яка повинна була зменшити її жирові клітини. Проте ефект виявився протилежним, тому у знаменитості розвинулася парадоксальна жирова гіперплазія (ПЖГ). Це ускладнення після процедури, яке провокує збільшення жирових клітин.

"Я була жорстоко спотворена процедурою Zeltiq CoolSculpting. Вона зробила прямо протилежне тому, що обіцяла. Мої жирові клітини збільшилися, а не зменшилися, і я назавжди залишилася деформованою, навіть після двох болючих, безуспішних коригувальних операцій", – бідкається канадка.

Востаннє супермодель бачили на подіумі в далекому 2015 році, тому фанати тільки здогадувались, чому їхній кумир зник з радарів. Ходили чутки, що вона покінчила з кар'єрою задля виховання свого єдиного сина.

"ПЖГ не тільки позбавила мене засобів до існування, але і відправила в глибоку депресію, стан нестерпної печалі і глибокої ненависті до себе. Я стала відлюдником", – пояснює своє зникнення Євангеліста.Справка про зірку:

  • Лінда Євангеліста – канадська модель італійського походження, одна з супермоделей 1990-х років;
  • Народилася 10 травня 1965 року в місті Сент-Катарінс, Онтаріо (Канада) в робітничій сім'ї італійських емігрантів. У 15 років вона стала переможницею місцевого конкурсу краси "Міс Ніагара";
  • За неймовірну здатність до перевтілення і постійну зміну зачісок і кольору волосся її прозвали "хамелеоном";
  • Їй належить крилата фраза, згодом розтиражована всіма виданнями: "Я не вилізу з ліжка менше ніж за десять тисяч доларів".

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...