Стало відомо, що Юрій Шатунов ненавидів українців - називав д*вбаними нацистами

Піарниця Анна Салата в своєму Telegram-каналі опублікувала повідомлення організатора концертів, який написав про те, що російський співак Юрій Шатунов ненавидів українців, передають Патріоти України.

Так, концертний організатор зазначив, що Шатунов завжди відмовлявся виступати на корпоративі, якщо замовником був українець. За його словами, артист називав український народ "всі д*вбані бандерівці, нацисти і фашисти". Також він додав, що Шатунов був категорично проти виступати перед людьми, які не поважають "велику Росію".

"Звичайно, не хочеться руйнувати дитячі спогади... Але, починаючи з 2014 року, кожен раз, коли йому дзвонили із запитом на приватний виступ в Європі, дізнаючись, що замовники з України, він незмінно відповідав, що ми тут всі д*вбані бандерівці, нацисти і фашисти. Що він не збирається співати перед людьми, які не поважають велику Росію. Ось і Юра", – написав організатор.

Тобто, Юрій Шатунов з 2014 року підтримував Росію і злочинний режим Володимира Путіна. Після повномасштабного вторгнення він не сказав ні слова про війну в Україні.

Нагадаємо, 23 червня стало відомо про смерть Юрія Шатунова. Він помер у віці 48 років від обширного інфаркту. Пізніше з'явилося відео, як друзі намагалися врятувати його від смерті.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...