"Столько денег вложила в свое преображение, а все равно страмота!": Українка із величезними вилицями влаштувала танці в білизні

Анастасія Покрещук, українська скандальна блогерша, учасниця четвертого сезону проекту «Від пацанки до панянки» на «Новому каналі», показала свої танці. Публікація з'явилася на особистій сторінці знаменитості в «Інстаграм», передають Патріоти України.

Анастасія рухалася перед камерою в шортах і чорному ліфі з сумкою на плечі і пакетом в руках. «Я кращий танцюрист в твоєму житті», - говорила Покрещук на камеру. У мережі бурхливо відреагували на ролик Анастасії, закликавши її менше кривлятися.

«Зачем кривляться, просто не понимаю зачеееем? Не смешно, не красиво, не интересно», «А зачем рот постоянно во всех видео открывать так широко?» «Всегда и везде одни и те же движения», «Господи, что ты такая деревянная, никакой пластики и женственности. Просто как буратино, столько денег вложила в свое преображение, а все равно страмота!» «Вы классная, но танцевать не умеете», «Отличная фигурка, остальное личное дело каждого», - писали люди в коментарях.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...