Сценічне ім'я - то сценічне ім'я: Дружина Віктора Павліка мимоволі викрила справжнє прізвище чоловіка і дала пояснення

Нащо було артисту вдаватись до такої дрібної маніпуляції, то справа його смаку і розуміння дозволеного

Віктор Павлік з сином / Фото з інстаграму Катерини Реп'яхової

Дружина Віктора Павліка Катерина Реп'яхова нещодавно опублікувала фото свідоцтва свого сина, де було зазначено ім'я та прізвище – Михайло Павлик. Зіркова дружина пояснила, що Павлік – сценічне прізвище співака, а Павлик – офіційне, зазначають Патріоти України.

Дружина українського музиканта Віктора Павліка активно веде інстаграм-блог, де публікує нові фото сина, розповідає про материнство та спілкується з шанувальниками. Днями Катерина Реп'яхова поділилась інформацією про прізвище чоловіка.

Катерина Реп'яхова пояснила прізвище сина

Прихильники написали дружині Віктора Павліка про прізвище її сина. Адже раніше вона опублікувала фото свідоцтва, яке спантеличило фанів. Так, прізвище Михайла – Павлик, а не Павлік, яке зазначене на всіх сторінках батька-музиканта.

Катерина Реп'яхова відповіла, що Павлік – насправді сценічне прізвище Віктора. Натомість Павлик – справжнє, яке вказане у паспорті та інших документах артиста.

Катерина Реп'яхова пояснила прізвище сина / Фото з інстаграм-сторіз

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...