"Суспільство має дати певну оцінку": Женя Кот обурено відреагував на виїзд Влада Ями до США під час війни в Україні

Танцюрист Женя Кот прокоментував виїзд свого колеги Влада Ями за кордон під час повномасштабної війни в Україні. Хореограф зізнався, що не засуджує вчинок Влада, проте й досі не може зрозуміти, яким чином він міг це зробити, передають Патріоти України.

"Я не засуджую нікого, це його життя і кожен приймає рішення, які він хоче. Для мене питання, як люди покинули країну. Як законним шляхом можна було виїхати, якщо о 5:30 ранку у нас в країні був введений військовий стан?" - сказав хореограф у інтерв'ю Rostyslove Production.

Також Женя зазначив, що не хоче розбиратися у цьому питанні. Кот розповів, що він також був за кордоном під час війни за волонтерським дозволом, аби привезти авто для ЗСУ, але все одно повернувся до України.

"Зараз я тут, а що стосується Влада, ну, так він зробив. Я не засуджую людей, які не хочуть воювати. Є люди, які там бояться крові, може він з таких. Не мені його судити, а нашій системі правоохоронній по нашим законам. До того ж, суспільство теж має давати певну оцінку діям наших селебриті" - зазначив танцюрист.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...