"Свято напередодні народження нової людини": Катя Осадча в білому купальнику красиво позувала в басейні (фото)

14 серпня свято Маковея, яке також називається медово-маковий Спас. Осадча, яка ось-ось чекає на народження третьої дитини, опублікувала в блогу фотографію, на якій зображена в білому суцільному купальнику, передають Патріоти України.

На голові у ведучої красивий зелений вінок з квітів, на шиї кілька золотих прикрас, а на зап'ястях — браслетів. На обличчі у Каті легкий макіяж і усмішка. У підписі знаменитість пише: "Happy day! Свято напередодні народження нової людини".

Зіркові колеги Каті Осадчої — Настя Каменських, Леся Нікітюк, Даша Астаф'єва всі як один написали, яка ж Катя красива під час цієї вагітності.

Нагадаємо, Катя і її чоловік Юрій Горбунов нещодавно разом ходили на УЗД. Стать дитини вони вже очевидно знають, але прихильникам не розповідають, тримаючи цю інформацію в таємниці. Раніше Осадча натякала на стать, але офіційно заяв не робила.

"Я шокована і маю їхати до своєї родини": У Ніколь Кідман сталося горе

неділя, 8 вересень 2024, 12:22

У родині голлівудської акторки Ніколь Кідман сталося горе, передають Патріоти України. В артистки померла мама - Жанель Енн Кідман. Як пише видання People, знаменитість про це дізналася, коли перебувала на острові Лідо, Італія. Кідман туди прибула на В...

"Я не знаю, чи змогла би так": Українська акторка розповіла, як Алла Пугачова здивувала всіх на зйомках у Києві

неділя, 8 вересень 2024, 7:20

Українська акторка Тетяна Шеліга, яка свого часу брала участь у створенні музичного фільму "За двома зайцями" за мотивами однойменної п'єси Старицького, розповіла, як вела себе на зйомках в Києві російська співачка номер один Алла Пугачова Вона виконув...