"Символічно поступилась місцем": Моніка Беллуччі знялася з донькою Девою у зворушливій фотосесії

Моніка Беллуччі разом зі своєю 16-річною дочкою Девою Кассель постала на обкладинці італійського глянцевого журналу Vogue. Відповідні фото з'явилися в Instagram Моніки, повідомляють Патріоти України.

Сама Дева, дочка Моніки від французького актора Венсана Касселя, недавно взяла участь у фотосесії для нової рекламної кампанії парфумів Dolce&Gabbana. Автором фотосесії виступив італійський fashion-фотограф Паоло Роверс. Зазначається, що випуск нового номера глянцю присвячений 16-річним хлопцям і дівчатам, і "красі нового покоління".
Актриса і її дочка постали в розкішних атласних сукнях одного фасону чорного кольору від Dolce&Gabbana зі стильними зачісками і яскравим макіяжем. "Символічний жест Моніки показує її бажання відійти в сторону, залишаючи місце Деві. Це жест, який заслуговує на визнання: звільнення місця для тих, хто приходить потім (дочка, спадкоємиця) - це не те, що ми звикли бачити дуже часто", - зазначив головний редактор журналу Емануеле Фарнеті.

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...