Сини на службу в ЗСУ не пішли: Ігор Кондратюк розсекретив, де перебувають та чим займаються його діти

Український продюсер, ведучий та багатодітний батько Ігор Кондратюк розповів, де перебувають його діти та чим вони займаються, передають Патріоти України.

Шоумен зізнався, що двоє синів нині живуть у Києві. Старший Сергій знімає соціальні ролики. А от молодший син Данило займається блокчейном. Окрім цього, юнак організував благодійний фонд та допомагає ЗСУ

"Двоє хлопців живуть у Києві, працюють, знаходять роботу. Старший монтує соціальні ролики якісь, де вони їх беруть і знімають, я не знаю. Середній займається блокчейном. Він організував фонд разом з однодумцями. Так, донатять на ЗСУ, возять, волонтерські якісь речі. Вони не возять, а їхній фонд", - розповів ведучий в інтерв'ю "Rostyslove Production".

Як зізнався Кондратюк, сини його не пішли на службу, адже мають проблеми зі здоров'ям. "Вони обидва у четвертій хвилі мобілізації. У них обох там проблеми зі здоров'ям через те, що дитинство провели за комп'ютерами", - зазначив Кондратюк.

Тим часом донька продюсера нині перебуває у США. Дівчина там навчається на другому курсі на інженерку космічних систем. Ведучий зізнається, що сумує за Поліною, адже вже давно її не бачив. Утім, він сподівається, що у грудні донька зможе приїхати до України.

"Молодша донька навчається в Америці, другий курс. Вона навчається на інженера космічних систем. Що для нашої сім'ї стало несподіванкою. Навчається вона у нас прекрасно. Єдина проблема, що, звичайно, вона не змогла прилетіти навіть на канікули через те, що не літають літаки. Вирішили, що розумніше залишитися там. Зараз, сподіваюся, у грудні вона приїде через Варшаву", - зазначив ведучий.

"Про це можна було б зняти цілий фільм": Сальма Гаєк і Пенелопа Крус згадали про аварійну ситуацію в літаку

понеділок, 6 травень 2024, 7:23

57-річна Сальма та 50-річна Пенелопа за два десятиліття дружби пережили чимало різних ситуацій. Пенелопа взяла у подруги інтерв'ю для останнього випуску Vogue Arabia, в якому вони згадали, як ледь не загинули в літаку, передають Патріоти України. «Одно...

Весілля року: Мільярдера Умар Камані виклав на святкування шлюбу з топмоделлю Нади Адель 20 млн фунтів стерлінгів

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

Після казкового освідчення в серпні 2021 року цими вихідними засновник бренду PLT Умар Камані та модель Нада Адель нарешті одружилися в культовому готелі Cap-Eden-Roc на півдні Франції.Засновник-мільярдер британського магазину моди PrettyLittleThing (P...