Так от кого обрала! Злата Огнєвіч випадково показала переможця проєкту "Холостячка-2"

Величезний ажіотаж викликало нове фото, яке потрапило до Мережі. Шанувальники впевнені, що на знімку знято Злату Огнєвіч зі своїм обранцем на романтичному реаліті-шоу "Холостячка-2", передають Патріоти України.

У п'ятницю світ побачив дев'ятий випуск проєкту, в якому участь Дмитра Шевченка – головного претендента на серці української співачки, опинилося під загрозою. Підприємець ледь не покинув шоу, але Злата Огневич зізналася, що у нього до нього зароджуються сильні почуття, і вона поки що не готова розлучатися з ним.

Численні шанувальники реаліті "Холостячка-2" впевнені, що саме Діма виграє, і що саме зараз з ним виконавиця ховається, адже у реальному житті шоу було знято кілька місяців тому, і Злата Огнєвіч свій вибір зробила.

Саме тому нове фото, опубліковане співачкою в особистому обліковому записі в Інстаграм, навело дуже багато галасу. На чорно-білому знімку знято дівчину, дуже схожу на Злату, а її ніжно цілує чоловік, дуже схожий на Дмитра Шевченка. Шанувальники тут де почали тріумфувати, радіючи, що артистка зробила правильний вибір.

"Чому він так схожий на Діму", "Ну такий спойлер, навіщо?", "Я за Діму", "Блін, це не Макс", "Це ви та Діма, тепер відомо, хто стане переможцем шоу", - пишуть шанувальники.

Однак уважні підписники зауважили, що артистка просто опублікувала фото фотографа з абсолютно іншими людьми: "Та це навіть не Злата, вона просто взяла роботу у фотографа!", "Люди бачать тільки те, що хочуть бачити", "Це взагалі не Злата", "Якби це був Діма, мені здається, цього фото тут би не було ...банально якось для проєкту". Але ж вона не дарма обрала саме те фото, на якому чоловік найбільше схожий на Діму – фаворита "Холостячки"?

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...